Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü şiş görmek

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek ticaretinin büyüyeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü şiş gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada yüzü şiş görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, malının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü şiş görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments