Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnın şiştiğini görmek

Rüyada karnın şiştiğini görmek

Rüyada karnın şiştiğini görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, dinamik olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada karnın şiştiğini gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada karnı şiş birini görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Rüyada karnının şiştiğini görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada karnı şiş görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kaybettiği şeyi bulmasına alamet etmektedir.

Rüyada karnında şişlik görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek işlerinden de geri kalacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments