Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklık görmek

Rüyada parmaklık görmek

Rüyada parmaklık görmek geçim derdi çekmeyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına inanılır.

Rüyada parmaklık gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek çok sıkıntı çekeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada parmaklık görmek hem yeni yerler göreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere parmaklığı görmek öz güven kazanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada demir parmaklık görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments