Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Rüyada demir parmaklıklı kapı gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada demir parmaklık görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kişinin geri planda kalacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada parmaklık görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, şansının artacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencere parmaklığı görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz demir kapı görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada demir kapı görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil demir kapı görmek malının artacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments