Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir parmaklık görmek

Rüyada demir parmaklık görmek

Rüyada demir parmaklık görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Rüyada demir parmaklık gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Rüyada demir parmaklık görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek hayali kurulan eve ulaşmaya, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada parmaklık görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada pencere parmaklığı görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir vida görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gemide demir atmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada demir para harcamak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments