Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere parmaklığı görmek

Rüyada pencere parmaklığı görmek

Rüyada pencere parmaklığı görmek büyük zararlar getireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada pencere parmaklığı gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Rüyada pencere parmaklığı görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet eder.

Rüyada demir parmaklık görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulur.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklık görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada pencere camını kırmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, malının da hiç olacağına delalettir.

Rüyada pencereden atladığını görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments