Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli bir taş görmek

Rüyada değerli bir taş görmek

Rüyada değerli bir taş görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir taş gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek kendi işini kuracağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Rüyada değerli taş toplamak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada mavi değerli taş görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işarettir.

Rüyada değerli bir taş görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil değerli taş görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulur.

Rüyada değerli taş aramak ekmeğinin artacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, dinine bağlı kalacağına tabir olunur.

Rüyada değerli taş satmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments