Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taş satmak

Rüyada değerli taş satmak

Rüyada değerli taş satmak sorunların çözüm bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli taş satmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada değerli taş satmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, insanlara yardım edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada değerli mor taş görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil değerli taş görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Rüyada değerli taş takmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşlar bulmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada değerli bir taş görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek şansının da açık olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada değerli kırmızı taş görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, gülmeye hasret kalacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments