Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taş toplamak

Rüyada değerli taş toplamak

Rüyada değerli taş toplamak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, inancının eksileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taş toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Rüyada değerli taş toplamak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hüsrana uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taşlar toplamak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah değerli taş görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taşı görmek takdir edilen kişi olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada değerli taş satmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işarettir.

Rüyada değerli mor taş görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments