Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli değerli taşlar görmek

Rüyada renkli değerli taşlar görmek

Rüyada renkli değerli taşlar görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Rüyada renkli değerli taşlar gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taş almak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada değerli taş çalmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret eder.

Rüyada değerli taşlar toplamak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada değerli mor taş görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taş toplamak el açmayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, hayatının kötüye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarı değerli taş görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taş takmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments