Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil değerli taş görmek

Rüyada yeşil değerli taş görmek

Rüyada yeşil değerli taş görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, malvarlığının çok daha artacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil değerli taş gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil değerli taş görmek saygınlık göreceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taş toplamak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada değerli taşı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yarı değerli taş görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah değerli taş görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Rüyada değerli taşlar toplamak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, borçlarının çoğalacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalettir.

Rüyada değerli taşlar bulmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments