Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taş aramak

Rüyada değerli taş aramak

Rüyada değerli taş aramak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, önün açılacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Rüyada değerli taş aramak gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada değerli taş aramak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, zenginlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli taşlar toplamak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, zamanının boşa gideceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah değerli taş görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada değerli bir taş görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taşı görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, isteklerini yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments