Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi değerli taş görmek

Rüyada mavi değerli taş görmek

Rüyada mavi değerli taş görmek darp edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine inanılır.

Rüyada mavi değerli taş gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Rüyada mavi değerli taş görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli kırmızı taş görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada değerli taş almak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada değerli taş aramak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada değerli bir taş görmek evine bereket geleceğine, parasal krizler yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada değerli taş çalmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments