Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taşlı kolye görmek

Rüyada değerli taşlı kolye görmek

Rüyada değerli taşlı kolye görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada değerli taşlı kolye gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada değerli bir kolye takmak tüm sıkıntıların giderileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli kolye bulmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli kolye takmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli kolye görmek ticarette yol katedeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli bir taş görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments