Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defter silgisi görmek

Rüyada defter silgisi görmek

Rüyada defter silgisi görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, onu darda bırakmayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kötü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada defter silgisi gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Rüyada defter silgisi görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, zenginlik içinde olacağına, mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada silgi vermek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, yanlış yollardan döneceğine rivayet eder.

Rüyada kalem silgisi görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silgi satın almak planlarının işe yarayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi silgi görmek çok zor bir duruma düşeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi aramak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulur.

Rüyada beyaz silgi görmek işini kaybedeceğine, ticarete adım atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments