Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi vermek

Rüyada silgi vermek

Rüyada silgi vermek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, geçmişi unutup geleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada silgi vermek gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada kalem ve silgi görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli silgi görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yeşil silgi görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kalem silgi görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gözyaşı döküleceğine işaret eder.

Rüyada silgi yemek kötü olayların meydana geleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi ve kalem görmek gönül kapılarını açacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi satın almak zaman bulmakta zorlanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada silgi aramak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments