Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi aramak

Rüyada silgi aramak

Rüyada silgi aramak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işarettir.

Rüyada silgi aramak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada silgi aramak her daim bereketli işler yapacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Rüyada silgi tozu görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kalem silgisi görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, verimin ve bereketin geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silgi almak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi aldığını görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kullanılmış silgi görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü silgi görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada defter silgisi görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments