Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem silgisi görmek

Rüyada kalem silgisi görmek

Rüyada kalem silgisi görmek kazancının azalmayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kalem silgisi gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada kalem silgisi görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kalem silgi görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada silgi ve kalem görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işarettir.

Rüyada kalem ve silgi görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz silgi görmek mutluluğundan olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah silgi görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silgi tozu görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada silgi aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments