Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz silgi görmek

Rüyada beyaz silgi görmek

Rüyada beyaz silgi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, aile hayatında sevinileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz silgi gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz silgi görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kullanılmış silgi görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu silgi görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silgi görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada silgi aramak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silgi ve kalem görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Rüyada bir sürü silgi görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada mavi silgi görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments