Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi görmek

Rüyada silgi görmek

Rüyada silgi görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Rüyada siyah silgi görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada silgi aldığını görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu silgi görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada defter silgisi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil silgi görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi toplamak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada bir sürü silgi görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments