Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi silgi görmek

Rüyada mavi silgi görmek

Rüyada mavi silgi görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çok mutlu edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi silgi gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada mavi silgi görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem ve silgi görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kullanılmış silgi görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, saygın biri haline geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah silgi görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz silgi görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada silgi kaybetmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silgiyle silmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil silgi görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments