Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi satın almak

Rüyada silgi satın almak

Rüyada silgi satın almak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada silgi satın almak gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada silgi satın almak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada silgi tozu görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silgi görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada silgi toplamak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü silgi görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işaret eder.

Rüyada kalem silgisi görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada silgi aramak iyi geçiminin devam edeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada renkli silgi görmek büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments