Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define mezarı görmek

Rüyada define mezarı görmek

Rüyada define mezarı görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada define mezarı gördüyseniz:

  • İyi dinlemeniz öğrenmenize yardım edebilir.

Rüyada mezarda define aramak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define aramak varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada define mezarı görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarda define bulmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta define bulmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada mezardan define çıkarmak kötü haberlerin alınacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada define görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada define altın bulmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments