Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta define aramak

Rüyada mezarlıkta define aramak

Rüyada mezarlıkta define aramak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define aramak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada mezarlıkta define aramak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada mezarda define aramak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, sorunlarını çözebileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada define aradığını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Rüyada define aramak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mezardan define çıkarmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada define mezarı görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda define bulmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak imkânlarını kaybedeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, günahlarına tövbe edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments