Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda define aramak

Rüyada mezarda define aramak

Rüyada mezarda define aramak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda define aramak gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada mezarda define aramak yaralarına da merhem olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta define aramak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada define aradığını görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada define aramak kazancın yetmez olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada define mezarı görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mezarda define bulmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezardan define çıkarmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Halil İbrahim

Rüyamda dağın bir yamacının komple morg sistemi gibi taş mezarlarla dolu olduğunu gördüm ve içlerinde define olduğunu düşünerek hepsini gezdim ama hiç açmadım bakmadım Kaya mezardı hepsi rüyamın tabiri nedir