Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define görmek

Rüyada define görmek

Rüyada define görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada define gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada mezarlıkta define aramak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, maddi sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada mezardan define çıkarmak onlara doyasıya sarılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada mezarda define bulmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak makamından olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine inanılır.

Rüyada ölü define etmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada define görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada define mezarı görmek işinden ekmeğinden olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada define satmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments