Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta define bulmak

Rüyada mezarlıkta define bulmak

Rüyada mezarlıkta define bulmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Rüyada mezarda define bulmak mali sorunlarının çözüleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada define bulmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş define bulmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına tabir olunur.

Rüyada altın define bulmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada topraktan define bulmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada define altın bulmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments