Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan define çıkarmak

Rüyada mezardan define çıkarmak

Rüyada mezardan define çıkarmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada mezardan define çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada mezardan define çıkarmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Rüyada define çıkarmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizden define çıkarmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulur.

Rüyada mezarda define aramak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, terfi alamayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta define aramak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada mezarda define bulmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada define mezarı görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments