Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define altın bulmak

Rüyada define altın bulmak

Rüyada define altın bulmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, muradın yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada define altın bulmak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada altın define bulmak az da olsa kazanç elde edeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada define altın bulmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına alamet eder.

Rüyada gümüş define bulmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, helal ekmek yiyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada denizde define bulmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulur.

Rüyada mezarda define bulmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada define bulmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments