Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda define bulmak

Rüyada mezarda define bulmak

Rüyada mezarda define bulmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, istenmeyen bir yolculuğa alamet eder.

Rüyada mezarda define bulmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Rüyada mezarda define bulmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret eder.

Rüyada define bulmak çalıştığı yerde amir olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada define altın bulmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş define bulmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada topraktan define bulmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments