Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define aradığını görmek

Rüyada define aradığını görmek

Rüyada define aradığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iyilik bulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, insanları kıracağına işarettir.

Rüyada define aradığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada define aradığını görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada define aramak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define aramak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada mezarda define aramak ferahlığa çıkacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, problemlerinin çözüleceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada define yeri görmek stres içinde günler geçireceğine, yeni insanlarla tanışacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada define kazısı yapmak tüm fırsatları değerlendireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments