Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define aramak

Rüyada define aramak

Rüyada define aramak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, stresten uzaklaşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada define aramak gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada define aradığını görmek alım gücünün zayıflamayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta define aramak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarda define aramak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada define aramak kendisini kurtuluşa götüreceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada define görmek kazancının katbekat artacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada tarlada define bulmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, hatalarını fark edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş define bulmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments