Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının define bulduğunu görmek

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayaller kurulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada define altın bulmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada define bulmak yeni bir ev alınacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan define bulmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet etmektedir.

Rüyada denizde define bulmak dikkat çekeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak huzurlu bir hayata adım atacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, mevki kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada mezarda define bulmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments