Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define yeri görmek

Rüyada define yeri görmek

Rüyada define yeri görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada define yeri gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada define yeri kazmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada define yeri görmek zorlukların baş göstereceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet eder.

Rüyada define aradığını görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada define mezarı görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada gümüş define bulmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada define işareti görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, statü atlayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada define altın bulmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments