Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define kazısı yapmak

Rüyada define kazısı yapmak

Rüyada define kazısı yapmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ailesinden hayır göreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada define kazısı yapmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada define kazısı yapmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada define kazmak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta define aramak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Rüyada mezarda define aramak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada define çıkarmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada define görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet eder.

Rüyada define altın bulmak ayrılanların kavuşacağına, ayağa kalkacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada define yeri görmek kendi kabuğuna çekileceğine, haksızlık edeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments