Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedesinin mezarını kazmak

Rüyada dedesinin mezarını kazmak

Rüyada dedesinin mezarını kazmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi mezarını kazmak büyük savaşların yaşanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada mezar kazdığını görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir anda yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski mezar kazmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada mezarlığı kazmak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments