Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazdığını görmek

Rüyada mezar kazdığını görmek

Rüyada mezar kazdığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hanesine huzurun dolacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada başkasının mezarını kazmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet eder.

Rüyada mezar yeri kazmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi mezarını kazmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye mezar kazmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işarettir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek düşmanından kurtulmaya, borçlarını ödemekte zorlanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kazdığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments