Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını kazmak

Rüyada kendi mezarını kazmak

Rüyada kendi mezarını kazmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yaralarına da merhem olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulur.

Rüyada kendi mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı kazmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, moralinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada bebek mezarı kazmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elle mezar kazmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin mezarını kazmak onlar sayesinde moral bulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleriyle mezar kazmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada kürekle mezar kazmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments