Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta mezar kazmak

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak hayattan yana umudunun kırılacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızla ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, yeni siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin mezarını kazmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle mezar kazmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezarlığı kazmak işlerinde başarı elde edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kazancın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birinin mezarını kazmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments