Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mezar kazmak

Rüyada eski mezar kazmak

Rüyada eski mezar kazmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mezar kazmak gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada eski mezar kazmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün mezarını kazmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hoş muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle mezar kazmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işaret eder.

Rüyada annenin mezarını kazmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu mezar kazmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments