Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıyı sarhoş görmek

Rüyada dayıyı sarhoş görmek

Rüyada dayıyı sarhoş görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayıyı sarhoş gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Rüyada dayıyı sarhoş görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Rüyada sarhoş taklidi yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, yaşama isteğinin artacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak refaha erişileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulur.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, içinin rahat edeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments