Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hızlanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sarhoş gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş kişi görmek çok rahat edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek gelişmelerin olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi sarhoş görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek eşe dosta yardım edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek fırsatların elden kaçırılacağına, borçlarının biteceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments