Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Rüyada kızını sarhoş görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Rüyada sarhoş sevgili görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayı sarhoş görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş baba görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşananları unutturacağına inanılır.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hasret gidereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments