Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin devam edeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada annemi sarhoş görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada içip sarhoş olmamak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek bunalıma gireceğine, tamamlanmadan kalacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments