Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kısmetinizin açılacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek kişinin iyi hale geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş bayan görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendine geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve sarhoş gelmek darlık çektiği günlerini unutacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek sorunlarını aşacağına, rahatının da yerine geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments