Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş taklidi yapmak

Rüyada sarhoş taklidi yapmak

Rüyada sarhoş taklidi yapmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, üzüntülü haberler alacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş taklidi yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Rüyada sarhoş taklidi yapmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş taklidi yapmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin taklidini yapmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayılma taklidi yapmak gerginliğin biteceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli taklidi yapmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan taklidi yapmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada ölü taklidi yapmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Rüyada kör taklidi yapmak üzüntülü günler yaşanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments