Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, yarardan çok zarar getireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak maddi açıdan ferahlamaya, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments