Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek sarhoş olmak

Rüyada içki içmek sarhoş olmak

Rüyada içki içmek sarhoş olmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak ticaretinin hızlanacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak çok tahsilli bir kişi olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, hayatın tadına varacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak kötü kişilerle karşılaşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments