Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayısını öpmek

Rüyada dayısını öpmek

Rüyada dayısını öpmek mutsuz olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayısını öpmek gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada dayısının elini öpmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada dayısını öpmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada dayını öpmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ileride saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Rüyada dayıyı öpmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işaret eder.

Rüyada dayımı öpmek yeni kararlar alınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayı eli öpmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments