Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıyı öpmek

Rüyada dayıyı öpmek

Rüyada dayıyı öpmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, işlerden hayır gelmeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, istediği projeleri yapamayacağına işarettir.

Rüyada dayıyı öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dayıyı öpmek hayatından razı geleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayı öpmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada dayısını öpmek adının kirletilmeye çalışılacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayı eli öpmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dayısının elini öpmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölen dayısının elini öpmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayının elini öpmek kendisine olan güveninin artacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments